SchoolSystem 2.0

SchoolSystem 2.0

A SchoolSystem 2.0 program feladata az intézményekben (bölcsődék, óvodák, általános iskolák, középiskolák, gimnáziumokban) az étkezéssel kapcsolatos összes munka elvégzése, a befizetések lebonyolítása.
A legfontosabbak: a személyek étkezési adatai és határozatainak nyilvántartása.
Lemondások, befizetések, jóváírások kezelése, számlák és bizonylatok nyomtatása a befizetésekről.
Lekérdezések, összesítők, statisztikák készítése a befizetésekről, támogatásokról, határozatokról.

A SchoolSystem 2.0 program része egy SchoolCenter 2.0 központi adatfeldolgozó program. Ebben a programban lehet összesíteni az intézmények felől érkező adatokat.
Ezzel egyszerűbbé válik a központosított lekérdezés. Így már nem kell az intézményektől bekérni az adatokat, hanem ebből a programból kinyomtatható bármilyen összesítő. Akár 1 vagy az összes intézményre vetítve.
Adatok tárolására az INGYENES FireBird 2.5.6-as korszerű adatbázis szervert használjuk, mely már 64-bites változatban is elérhető Windows és Linux operációs rendszereken.

business templates

A SchoolSystem 2.0 étkezési szoftver tulajdonságai:

A szoftverben 4 alap étkezési típus van beállítva, de ezek szabadon módosíthatóak és újakat is felvehetünk.
Illetve befizetéskor az is megadható, hogy az adott 3x étkezésből a hétfő napon csak reggeli nem kér. Lemondásnál pedig lemondható csak a vacsora.

Jogosultsági rendszer

A program jogosultsági rendszerével a legapróbb részletekig szabályozható az adatokhoz és funkciókhoz való hozzáférést.
Minden felhasználó számára megadható, hogy mely adataihoz kapjon hozzáférést és így csak az engedélyezett menüpontokhoz férhet hozzá.

Támogatási rendszer

A SchoolSystem programban nem kell külön feltölteni egy táblázatot a lehetséges kedvezményekkel. A programban csak be kell jelölni a kedvezmény típus és a program már ki is számolja a kedvezmény mértékét. De adható külön önkormányzati, intézményi és alapítványi kedvezmény százalék. A program kezeli a napi és a havi forint támogatást, valamint azt, hogy a befizető részére beállítsunk egy nagyobb támogatási összeget, amiből a befizetéskor a program automatikusan levonja az összeget. A maradékot támogatási összeget, pedig tovább göngyöli a program.

Határozatok kezelése

A SchoolSystem programban a befizetőhöz elmenthetőek az intézmény vagy az önkormányzat által kiállított határozatok. Lejáró vagy hamarosan lejáró határozatokra már a gyerek ablakban színekkel figyelmeztet a program, így megelőzhető, hogy a határozat lejárjon a befizetés napján. Határozatok szövegét bárki módosíthatja és névre szólóan sorszámmal ellátva ki is lehet nyomtatni.

Szolgáltatások számlázása

Nem csak étkezés számlázható a programmal, hanem bármilyen más szolgáltatás is. Legyen szó terem bérlésről, úszás oktatásról, vagy egyéb nem étkezéssel kapcsolatos szolgáltatásról.

Lekérdezések

A programban számos adagszám (25 -féle), kedvezmény (13 -féle), pénzügyi összesítő (8 -féle), határozat és egyéb összesítések valamint statisztikákat (10 -féle) találunk. Minden lekérdezés nyomtatható, exportálható excel és pdf álományokba.

Fizetés étkezési utalvánnyal

A program precízen kezeli az étkezési utalvánnyal (pl. Sodexo, Cheque Déjeuner, stb.) való fizetési módot. A felhasználó tetszőleges utalványkibocsátókat rögzíthet a rendszerben. Befizetéskor a program bekéri az utalvány típusát, és az utalvánnyal fizetett összeget, a maradékot készpénzként tárolja. Jóváírás kifizetésénél fontos, hogy ne lehessen több készpénzt visszaadni a vevőnek, mint amennyit az adott befizetésnél készpénzzel fizetett. A program ezért a jóváírásnál szintén bekéri az utalvánnyal fizetendő összeget, de figyeli a készpénzes részt. Az utalványok elszámolását két lekérdezés is segíti: a számlák listájában megjelenik az utalvánnyal fizetett összeg, valamint egy külön lekérdezésben kilistázható az utalványkibocsátónkénti érték.

Csekknyomtatás

A program 3 -féle képen kezeli a csekk nyomtatás. Lehet előre nyomtatni a csekket és amikor a pénz megérkezik az akkori állapotról készít el egy számlát. Lehet egyszerre egymás után automatikusan is kinyomtatni a csekket és a számlát vagy ha rendelkezünk számlaleveles csekkel akkor a program ennek megfelelően felülre a számlát nyomtatja alulra meg a csekkre a megfelelő adatokat.
Mind a három lehetőség megoldható a csoportos befizetésnél.

Bizonylat nyomtatás

A program fel van készítve a különféle nyomtatók kezelésére. A program 8 -féle bizonylat (számla) formátumot nyomtat. A4-esből 1, 2 vagy3 példány egy lapon, A5-ös álló vagy fekvő formátum, 2 -féle mátrix blokknyomtató formátum, 2 -féle 80mm-es hőpapíros blokknyomtató formátum valamint 57mm-es hőpapíros blokknyomtató formátumot.
A szofver megfelel az általános forgalmi adóról szóló 1992. évi LXXIV. Törvény 13.$ (1) bekezdés 16. és 17. pontjának, valamint az adóigazgatási azonosításra alkalmas 24/1995. (XI.22) PM rendeletnek.

Program frissítése, adatmentés

A program az interneten keresztül egy frissítő program segítségével lehet frissíteni. Adatmentést a program megadott intervallumonként (alapértelmezetten 7 nap) automatikusan készít adatmentés a beállított könyvtárba. Az adatmentés minden fontos adatot tárol, hogy az esetleges adatvesztés utána a leghamarabb lehessen visszaállítani a szoftvert.
Adatmentések eltárolhatóak a fejlesztő szerverén is valamit hiba esetén a beépített email kliens segítségével e-mailen is elküldhető.

business templates


Stílus választó
Eredeti stílus
bootstrap business templates
Stílusok
bootstrap business templates bootstrap business templates bootstrap business templates bootstrap business templates bootstrap business templates bootstrap business templates bootstrap business templates bootstrap business templates bootstrap business templates bootstrap business templates bootstrap business templates

These are just examples and you can build your own color scheme in the backend.

Hátterek
bootstrap business templates bootstrap business templates bootstrap business templates bootstrap business templates bootstrap business templates bootstrap business templates bootstrap business templates bootstrap business templates bootstrap business templates bootstrap business templates bootstrap business templates bootstrap business templates bootstrap business templates bootstrap business templates bootstrap business templates bootstrap business templates bootstrap business templates bootstrap business templates bootstrap business templates bootstrap business templates