SchoolSystem 3.0

SchoolSystem 3.0

A SchoolSystem 3.0 program feladata az intézményekben (bölcsődék, óvodák, általános iskolák, középiskolák, gimnáziumokban) az étkezéssel kapcsolatos összes munka elvégzése, a befizetések lebonyolítása.
A legfontosabbak: a személyek étkezési adatai és határozatainak nyilvántartása.
Lemondások, befizetések, jóváírások kezelése, számlák és bizonylatok nyomtatása a befizetésekről.
Lekérdezések, összesítők, statisztikák készítése a befizetésekről, támogatásokról, határozatokról.

Adatok tárolására az INGYENES FireBird 2.5.6-as korszerű adatbázis szervert használjuk, mely már 64-bites változatban is elérhető Windows és Linux operációs rendszereken.

business templates

A SchoolSystem 3.0 étkezési szoftver tulajdonságai:

A szoftverben 4 alap étkezési típus van beállítva, de ezek szabadon módosíthatóak és újakat is felvehetünk.
Illetve befizetéskor az is megadható, hogy az adott 3x étkezésből a hétfő napon csak reggeli nem kér. Lemondásnál pedig lemondható csak a vacsora.

Jogosultsági rendszer

A program jogosultsági rendszerével a legapróbb részletekig szabályozható az adatokhoz és funkciókhoz való hozzáférést.
Minden felhasználó számára megadható, hogy mely adataihoz kapjon hozzáférést és így csak az engedélyezett menüpontokhoz férhet hozzá.

Támogatási rendszer

A SchoolSystem programban nem kell külön feltölteni egy táblázatot a lehetséges kedvezményekkel. A programban csak be kell jelölni a kedvezmény típus és a program már ki is számolja a kedvezmény mértékét. De adható külön önkormányzati, intézményi és alapítványi kedvezmény százalék. A program kezeli a napi és a havi forint támogatást, valamint azt, hogy a befizető részére beállítsunk egy nagyobb támogatási összeget, amiből a befizetéskor a program automatikusan levonja az összeget. A maradékot támogatási összeget, pedig tovább göngyöli a program.

Határozatok kezelése

A SchoolSystem programban a befizetőhöz elmenthetőek az intézmény vagy az önkormányzat által kiállított határozatok. Lejáró vagy hamarosan lejáró határozatokra már a gyerek ablakban színekkel figyelmeztet a program, így megelőzhető, hogy a határozat lejárjon a befizetés napján. Határozatok szövegét bárki módosíthatja és névre szólóan sorszámmal ellátva ki is lehet nyomtatni.

Szolgáltatások számlázása

Nem csak étkezés számlázható a programmal, hanem bármilyen más szolgáltatás is. Legyen szó terem bérlésről, úszás oktatásról, vagy egyéb nem étkezéssel kapcsolatos szolgáltatásról.

Lekérdezések

A programban számos adagszám (25 -féle), kedvezmény (13 -féle), pénzügyi összesítő (8 -féle), határozat és egyéb összesítések valamint statisztikákat (10 -féle) találunk. Minden lekérdezés nyomtatható, exportálható excel és pdf álományokba.

Fizetés étkezési utalvánnyal

A program precízen kezeli az étkezési utalvánnyal (pl. Sodexo, Cheque Déjeuner, stb.) való fizetési módot. A felhasználó tetszőleges utalványkibocsátókat rögzíthet a rendszerben. Befizetéskor a program bekéri az utalvány típusát, és az utalvánnyal fizetett összeget, a maradékot készpénzként tárolja. Jóváírás kifizetésénél fontos, hogy ne lehessen több készpénzt visszaadni a vevőnek, mint amennyit az adott befizetésnél készpénzzel fizetett. A program ezért a jóváírásnál szintén bekéri az utalvánnyal fizetendő összeget, de figyeli a készpénzes részt. Az utalványok elszámolását két lekérdezés is segíti: a számlák listájában megjelenik az utalvánnyal fizetett összeg, valamint egy külön lekérdezésben kilistázható az utalványkibocsátónkénti érték.

Csekknyomtatás

A program 3 -féle képen kezeli a csekk nyomtatás. Lehet előre nyomtatni a csekket és amikor a pénz megérkezik az akkori állapotról készít el egy számlát. Lehet egyszerre egymás után automatikusan is kinyomtatni a csekket és a számlát vagy ha rendelkezünk számlaleveles csekkel akkor a program ennek megfelelően felülre a számlát nyomtatja alulra meg a csekkre a megfelelő adatokat.
Mind a három lehetőség megoldható a csoportos befizetésnél.

Bizonylat nyomtatás

A program fel van készítve a különféle nyomtatók kezelésére. A program 8 -féle bizonylat (számla) formátumot nyomtat. A4-esből 1, 2 vagy3 példány egy lapon, A5-ös álló vagy fekvő formátum, 2 -féle mátrix blokknyomtató formátum, 2 -féle 80mm-es hőpapíros blokknyomtató formátum valamint 57mm-es hőpapíros blokknyomtató formátumot.
A szofver megfelel az általános forgalmi adóról szóló 1992. évi LXXIV. Törvény 13.$ (1) bekezdés 16. és 17. pontjának, valamint az adóigazgatási azonosításra alkalmas 24/1995. (XI.22) PM rendeletnek.

Program frissítése, adatmentés

A program az interneten keresztül egy frissítő program segítségével lehet frissíteni. Adatmentést a program megadott intervallumonként (alapértelmezetten 7 nap) automatikusan készít adatmentés a beállított könyvtárba. Az adatmentés minden fontos adatot tárol, hogy az esetleges adatvesztés utána a leghamarabb lehessen visszaállítani a szoftvert.
Adatmentések eltárolhatóak a fejlesztő szerverén is valamit hiba esetén a beépített email kliens segítségével e-mailen is elküldhető.


Hírlevél

Friss hírek

 • bootstrap business template
  Szoftver újdonság
  Letölthető a legújabb SchoolSystem 3.2.0.36-as verzió.
  2020 február 24.
 • bootstrap business template
  Szoftver újdonság
  SchoolSystem 3.0 szoftver támogatja a legújabb Firebird 3.0.x.-es verziót.
  2020 január 01.
 • bootstrap business template
  NAV Online számla adatszolgáltatás
  Elkészült a 2018 július 1. után bevezetésre kerülő NAV Online számla adatszolgáltatás a SchoolSystem 3.0-ás verzióban.
  2018 május 22.
 • bootstrap business template
  Új szoftver leírás
  Letölthető a legújabb SchoolSystem 3.0 leírása, mely már tartalmazza a megújult webes admin felület képeit.
  2017 december 03.
 • bootstrap business template
  Szoftver újdonság
  Letölthető a legújabb SchoolSystem 3.0.0.8-as verzió.
  2017 november 06.
 • bootstrap business template
  SchoolSystem 3.0 bevezetés
  SchoolSystem 3.0 (Cloud)
  Budapest XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata
  2017 július 01.
 • bootstrap business template
  SchoolSystem 3.0 bevezetés
  SchoolSystem 3.0 (Cloud)
  Bischitz Johanna Integrált Humán Központ (Humán Szolgáltató) - Budapest VII. kerület
  2017 május 01.
 • bootstrap business template
  SchoolSystem 3.0 értékesítés
  SchoolSystem 3.0 Egyéni képességfejlődés központi modul
  Budapest XIII. kerületi Önkormányzat Egyesített Óvoda
  2016 december 16.
 • bootstrap business template
  SchoolSystem 2.0 értékesítés
  Ranolder János Római Katolikus Általános Iskola - Keszthely
  2016 december 05.
 • bootstrap business template
  SchoolSystem 2.0 újdonság
  InfoTÉKA számla export a SchoolSystem 2.0 és 3.0-ban
  2016 december 01.
 • bootstrap business template
  SchoolSystem 2.0 értékesítés
  Evangélikus Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium - Kőszeg
  2016 október 12.

Elérhetőségek

Háry Péter E.V.
1154 Budapest, Dessewffy A. u. 39.
Telefon:   +36 (30) 591 4208
Email: info@schoolsystem.hu
Weblap: www.schoolsystem.hu

Facebook
eXTReMe Tracker

© 2003, allright reserved

Stílus választó
Eredeti stílus
bootstrap business templates
Stílusok
bootstrap business templates bootstrap business templates bootstrap business templates bootstrap business templates bootstrap business templates bootstrap business templates bootstrap business templates bootstrap business templates bootstrap business templates bootstrap business templates bootstrap business templates

These are just examples and you can build your own color scheme in the backend.

Hátterek
bootstrap business templates bootstrap business templates bootstrap business templates bootstrap business templates bootstrap business templates bootstrap business templates bootstrap business templates bootstrap business templates bootstrap business templates bootstrap business templates bootstrap business templates bootstrap business templates bootstrap business templates bootstrap business templates bootstrap business templates bootstrap business templates bootstrap business templates bootstrap business templates bootstrap business templates bootstrap business templates